به گزارش خبرنگار مهر، دعوای فروش گوشی کارکرده به جای نو، تعمیر و سپس فروش گوشی، فروش بدون فاکتور و ارائه اطلاعات غیر واقع از گوشی در هنگام فروش طی ماه های اخیر بالا گرفته و آمار شاکیان با افزایش قابل توجه همراه است.
تا جایی که بارها مشاهده شده گوشی نو در مدت اندکی خراب شده و یا بعد از مدتی مشخص شده اطلاعات غیر واقع از قابلیت های آن به مشتری انتقال یافته است.
تمامی این معضلات در حالی است که مبارزه با جنس قاچاق بارها تاکید میشود و مشخص نیست چرا تحرک جدی از سوی دستگاههای ناظر برای ساماندهی و خانه تکانی بازار فروش گوشی همراه اردبیل دیده نمیشود.
پیش از این خبرگزاری مهر در گزارشی وضعیت فروش گوشی های همراه در بازار اردبیل را بررسی و از مسئولان استانی خواستار توجه به آن شده و از ورود گوشی قاچاق به بازار هشدار داده بود.
امروز این مشکلات افزایش یافته چنانچه مدیر کل تعزیرات حکومتی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد گوشیهای موجود در بازار قاچاق است.
حسین نجف زاده افزود: متاسفانه بارها مشاهده شده که گوشی کارکرده به اسم گوشی نو به فروش رفته و در برخی مواقع شبیه سازی به حدی است که تنها فرد متخصص می تواند پی به خرابی گوشی ببرد.
وی افزود: در برخی پرونده های شکایات واصله مشخص شده که فروشندگان گوشی کارکرده را با قیمت ۱۲ هزار تومان خریداری کرده و به قیمت ۲۰۰ هزار تومان به فروش می رسانند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان اضافه کرد: در پی اعتراض مشتری، فروشنده خرید دوباره گوشی با نصف قیمت را پیشنهاد می دهد و مجددا بعدها همین گوشی به فروش می رسد.
نجف زاده با اشاره به اینکه راهکار مبارزه با قاچاق گوشی، اجرای طرح رجیستری است، تاکید کرد: این طرح در بسیاری از کشورها اجرا شده و در واقع خدمات مخابرات به گوشی که به ثبت رسیده ارائه میشود.
وی ادامه داد: از سویی در برخی مواقع شهروندان بدون دریافت فاکتور خرید می کنند و پرونده ای داشتیم که فروشنده، فروش گوشی را انکار می کرد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان خواستار مراقبت خود شهروندان در هنگام خرید شد و تاکید کرد: انتظار می رود فروشندگان از اصناف دارای پروانه کسب خرید کنند.
نظر شما